Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 15551 "Спосіб обрушення насіння рицини" - Дідур, Володимир Аксентійович; Дидур, Владимир Аксентьевич; Didur, Volodymyr; Зубкова, К. В. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2006)
Спосіб обрушення насіння рицини, який включає дозування насіння, руйнування оболонки насіння, відокремлення лузги від ядра на коливальній поверхні та розділення рушанки повітряним потоком, який відрізняється тим, що насіння, перед руйнуванням оболонки, зволожують, потім насіння підсушують у полі надвисокої частоти, а руйнування оболонки насіння здійснюють стисканням його поміж пружними валками
Keywords: обрушення насіння рицини; насіння рицини; сільськогосподарське виробництво; переробка насіння; ядро насіння