Реалізація освітнього процесу в університеті - Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Самойчук, Кирило Олегович; Паляничка, Надія Олександрівна; Verkholantseva, Valentyna; Samoichuk, Kyryl; Palianychka, Nadiia (Мелітополь : ТДАТУ, 2022)
UA: В статті проаналізовано особливості освітнього процесу в закладах вищої освіти, наведені необхідні підходи та методи, також приділено увагу стосовно інноваційним підходам. EN: The article analyzes the features of the educational process in higher education institutions, presents the necessary approaches and methods, and also pays attention to innovative approaches.
Implementation of the educational process at the university
Верхоланцева В. О., Самойчук К. О., Паляничка Н. О. Реалізація освітнього процесу в університеті. Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. Мелітополь : ТДАТУ, 2022. Вип. 25. С. 187-192.
Keywords: освіта; процес; дисципліни; викладач; здобувач; обладнання; університет; реалізація; викладання; education; process; disciplines; teacher; applicant; equipment; university; implementation; teaching