Розробка технології виробництва сливового оцту : кваліфікаційна робота ОС «Магістр» : спец. 181 Харчові технології ОПП «Індустрія здорового харчування» - Умрихіна, Дар`я Олександрівна (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Кваліфікаційна робота присвячена розробці технології виробництва сливового оцту з функціональними прянощами. Проаналізовано сучасні літературні джерела, досліджено існуючі технологічні схеми виробництва, розроблено технологію виробництва сливового оцту з прянощами, проведено оцінювання якості сировини і готової продукції,здійснено SWOT-аналіз впровадження запропонованої технології, а також обґрунтовано заходи з охорони праці та безпеки у виробничих умовах.
Keywords: фруктові оцти; слива; інноваційні технології; харчова цінність; прянощі; функціональні продукти