Стан ринку туристичних послуг в Україні. - Болтянська, Лариса Олексіївна (Харків, 2023)
Туристична галузь, одна з небагатьох галузей, яка опинилась в занепаді в наслідок впливу Світової пандемії COVID-19. Окрім цього, зазначимо, що на початку війни в Україні туристична діяльність взагалі припинила своє існування, тільки після більш-ніж півроку від початку деякі суб‘єкти туристичної діяльності почали відновлювати свою роботу. Проте, існує дуже багато вимог щодо ведення діяльності туристичного бізнесу, пов‘язаних з встановленням воєнного стану. Деякі підприємці переорієнтували свою діяльність відповідно до реалій, змінили вид діяльності та асортимент наданих послуг.Ці умови реалій вимагають від суб‘єктів туристичної галузі спиратись поки лише на свої можливості, швидко реагувати на зміни зовнішнього середовища задля підвищення результативності свого бізнесу.
Keywords: туристична галузь України; туризм під час війни