Компостування, як варіант утилізації відходів садівництва - Драголов, Є. В. (ТДАТУ, 2021)
На даному етапі шляхами вирішення проблеми я бачу просвітницьку роботу у цій сфері. Крім того, потрібна допомога з боку органів влади, екологічних служб. Ми маємо великі ресурси, ми маємо потребу в цих ресурсах для покращення стану ґрунтів, проте вибираємо пливти за течією, а не шукати розумні виробничі рішення.
Keywords: компостування; органічні удобрення; компости; ґрунт; анаеробний спосіб