Ефективний ризик-менеджмент у антикризовому управлінні - Нехай, Вікторія Василівна; Nekhai, Viktoriia (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
В умовах кризи підприємство стикається з підвищеним рівнем невизначеності та ризиків. Непередбачені події, такі як падіння попиту, втрата ключових клієнтів або загострення конкуренції, можуть призвести до ще більшого погіршення ситуації. Саме тому важливо своєчасно виявити потенційні ризики, оцінити їхню ймовірність та наслідки, а також розробити план дій для їхнього мінімізування або усунення. Антикризове управління – це комплекс заходів, спрямованих на подолання фінансових труднощів та повернення підприємства до стану стабільності. Одним з ключових елементів успішного антикризового управління є ефективний ризик-менеджмент.
Keywords: ризик-менеджмент; антикризове управління підприємством