Особливості організації та проведення фізичної підготовки борців вільного стилю - Абдуллаєв, Алтай Карам-Огли; Абдуллаев, Алтай Карам-Оглы; Abdullaev, Altai; Ребар, І. В. (My University, 2019)
Для вибору засобів, що використовуються у фізичній підготовці борців, важливе значення має виявлення стану втоми і перетренування спортсменів. Це вкрай важливо для індивідуалізації тренувального процесу і своєчасного запобігання причин, що викликають ці стани.
Keywords: фізична підготовка; борці вільного стилю; спорт; тренування; стомлення