Монографії викладачів МІМСГ - ТДАТА - ТДАТУ (1990- 2017 р.) : науково-бібліографічний покажчик - Попазова, Ганна Дмитрівна; Попазова, Анна Дмитриевна; Popazova, Hanna (ТДАТУ; наукова бібліотека, 2017)
Даний покажчик містить в собі перелік монографій, які були підготовлені та надруковані викладачами ТДАТУ за період існування учбового закладу. Покажчик стане у нагоді науковцям, викладачам, аспірантам, магістрам та студентам ТДАТУ
Keywords: монографії; книги; науковці