Державне фінансове забезпечення розвитку сільського господарства в Україні - Трусова, Наталя Вікторівна; Трусова, Наталья Викторовна; Trusova, Natalia (ТДАТУ, 2013)
Розглянуто проблеми державного фінансового забезпечення розвитку сільського господарства. Досліджено частку витрат на сільське господарство у ВВП та у бюджетах країни. Виявлено співвідно- шення між прямими та непрямими видами підтримки, а також головні тенденції, що склались у державному фінансуванні сільського господарства.
Keywords: бюджетні видатки; сільського господарства; витрати