К вопросу эффективного использования фермерских хозяйств с малыми размерами сельскохозяйственных угодий - Болтянський, В. М.; Мітін, В’ячеслав Миколайович; Митин, Вячеслав Николаевич; Mitin, Viacheslav; Мовчан, Віталій Федорович; Мовчан, Виталий Федорович; Movchan, Vitalii (My University, 2013)
Реформоване с.г. виробництво України зазнало великих змін і не тільки позитивних. За останні роки зменшилась кількість с.г. техніки. Парк машин налічує велику кількість застарілої техніки. Зменшився наробіток на умовний трактор і на один комбайн. Порушений парітет цін на с.г. машини, ПММ, мінеральні добрива, засоби хімічного захисту, запасні частини і с.г. продукцію (не на користь останньої)
Keywords: фермерські господарства; сільськогосподарські угіддя; мінеральні добрива; засоби хімічного захисту