Соціальна відповідальність бізнесу як результат використання соціального капіталу підприємства - Грицаєнко, Микола Ігорович; Грицаенко, Николай Игоревич; Hrytsaienko, Mykola (ОНЕУ, 2021)
Активізація імплементації соціальної відповідальності бізнесу в діяльність вітчизняних підприємств будуть сприяти заходи з формування та ефективного функціонування соціального капіталу як головного драйверу цього процесу
Keywords: соціально-економічний розвиток; соціальний капітал; CorporateRegister