Розвиток безготівкових розрахунків в Україні - Чкан, Ірина Олександрівна; Чкан, Ирина Александровна; Chkan, Iryna (Запоріжжя :ЗНУ, 2018)
Перехід на безготівкову оплату – мета розвитку багатьох фінансових систем світу. Безготівкові розрахунки допоможуть зробити сферу комерції максимально прозорою як для покупця, так і для продавця. Крім того, це спосіб уникнути багатьох видів фінансового шахрайства і захистити екологію планети.
Keywords: фінансовий сектор; безготівкові розрахунки; фізичні особи; інтернет-розрахунки; податки; штрафи; платіжні картки