Ресторанне господарство: актуальні питання та особливості обліку - Павленко, Ірина Олегівна; Голуб, Наталя Олександрівна; Holub, Natalia (Вінниця : ТОВ «УКРЛОГОС Груп», 2025)
Ресторанне господарство є однією з найважливіших складових індустрії гостинності та туризму, яка не лише задовольняє потреби населення у харчуванні, але й сприяє розвитку економіки регіонів, створенню робочих місць та підвищенню рівня культури обслуговування. Ресторанне господарство - це вид економічної діяльності суб’єктів господарської діяльності з надання послуг із задоволення потреб споживачів у харчуванні з організацією дозвілля або без нього.
Keywords: ресторанне господарство; ресторан