Стратегічне планування економічного розвитку підприємства - Бурган, І. К. (ТДАТУ, 2018)
У сучасних умовах господарювання підприємство не зможе ефективно функціонувати без розроблення і впровадження стратегії економічного розвитку. Перспективою подальших досліджень є визначення економічних показників, які дадуть змогу оцінити та дати характеристику кожній складовій планування економічного розвитку
Keywords: розвиток підприємств; менеджмент; планування економічного розвитку; управлінська діяльність; використання результатів SWOT-аналізу