Засоби створення поетичного ландшафту в ліриці А. фон Дросте-Гюльсхоф - Білоус, Н. В.; Bilous, N. V. (Київ. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка, 2014)
UK: Стаття присвячена розгляду поетики живопису природи в ліричних творах видатної німецької поетеси і письменниці А. фон Дросте-Гюльсхоф. EN: The article deals with consideration of poetical means of nature and scenery representation in lyrics by the German poetess and writer A. von Droste-Huelshof.
Means for poetical scenery creating in lyrics by а. Von Droste-Huelshof
Keywords: поетика; природа; пейзаж; ліричний образ