Звіт про роботу наукової бібліотеки Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного за 2024 рік - (:unkn) unknown (Запоріжжя : НБ ТДАТУ, 2025)
Наукова бібліотека ТДАТУ – інформаційний простір для навчання, провідник у світ інформації та помічник на шляху набуття нових знань. Бібліотека університету - базовий елемент культурної, наукової, освітньої, інформаційної інфраструктури університету, який працює на основі новітніх, сучасних технологій і відображає рівень його розвитку. У 2024 році, незважаючи на всі труднощі, університет і бібліотека живуть, навчають і не втрачають віру в повернення в рідні стіни. Наукова бібліотека втратила приміщення, але не втратила бажання відновлювати, оновлювати інформаційні ресурси і працювати далі. Попри війну, Наукова бібліотека продовжує свою діяльність у дистанційному режимі. Колектив наукової бібліотеки малими силами наполегливо працював увесь 2024 рік, докладаючи всі сили для відновлення своїх інформаційних ресурсів і наповнення колекцій новими документами для забезпечення дистанційного навчання.
Keywords: звіт бібліотеки; наукова бібліотека ТДАТУ 2024; переміщений університет; бібліотека переміщеного університету