Штучний фотосинтез – альтернативна енергетика майбутнього - Щербаков, С. В. (ТДАТУ, 2019)
У статті розглянуті нові технології сонячної енергетики.
Keywords: сонячна енергетика; штучний фотосинтез; штучний лист