Опис до патенту на корисну модель № 54742"Циліндричне решето" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Циліндричне решето, що утворене півциліндрами з прямокутними отворами та поздовжніми і поперечними перетинками між ними, в якому внутрішня поверхня поперечних перетинок півцилінд- рів оснащена виступами, розташованими під кутом до твірної, яке відрізняється тим, що внутрішня поверхня сусідніх поперечних перетинок оснащена виступами, розташованими під протилежними кутами до твірної
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; пристрій, що поділяє зернові матеріали за розмірами; очищення та сортування зерна і насіння