Аналіз шляхів підвищення ефективності використання машино-тракторного парку - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltіanska, Natalia; Болтянський, Олег Володимирович; Болтянский, Олег Владимирович; Boltianskyi, Oleh (My University, 2014)
UA: У статті розглядаються можливі шляхи підвищення ефективного використання машинно-тракторних парків господарств. RU: В статье рассмотрены возможные пути повышения эффективности использования машинно-тракторных парков хозяйств. EN: The article discusses ways to improve the efficiency of use of the machine and tractor farms.
Пути повышения эффективности использования машинно-тракторного парка
Ways to improve the efficiency of tractor fleet
Keywords: машинно-тракторний парк; ефективність використання; машинно-тракторний агрегат; показники використання; аграрний сектор; технічне забезпечення; техніка; технічні засоби; трактор