АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у березні.
Keywords: дослідження; рейтинг Webometrics; студентська рада; вибори; грант; конференція; стипендіати; святкування Масниці; партнерство