Фактори впливу на ринкову ціну - Щебликіна, В. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
На ринках товарів є незчисленна кількість різноманітних цін – грошових виразів вартості товару. Ринкова ціна (також називається вільною) – це ціна, яка з’являється безпосередньо на ринку, на неї впливає співвідношення між попитом і пропозицією
Keywords: ринкова ціна; грошовий вираз вартості товару; вільна ціна; попит; пропозиція