Теоретичне обґрунтування параметрів дозатора безперервної дії із циліндричним робочим органом - Гвоздєв, О. В.; Гвоздев, А. В.; Gvozdev, O.; Барсуков, С. С. (ТДАТУ, 2010)
UK: Робота присвячена теоретичному обґрунтуванню параметрів об’ємного дозатора безперервної дії із циліндричним робочим органом та виявлення суттєвих факторів, які впливають на його конструктивно-технологічні параметри. RU: Работа посвящена теоретическому обоснованию параметров объемного дозатора беспрерывного действия с цилиндрическим рабочим органом и выявления существенных факторов, которые влияют на него конструктивно - технологические параметры. EN: The work deals with the motivation of parameters of continuous action dozing unit with cylindrical driven element and revealing the factors that influence upon its design and process-dependent parameters.
Теоретическое обоснование параметров дозатора беспрерывного действия с цилиндрическим рабочим органом
Theoretical motivation of parameters of continuous action dozing unit with cylindrical driven element
Keywords: обґрунтування; параметр; дозатор безперервної дії; продуктивність; фактор; циліндричний робочий орган