Екологічний стан довкілля у м. Мелітополі та його поліпшення: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Хорошаєва, Анастасія (ТДАТУ, 2021)
Проведено екологічний аналіз основних компонентів міського середовища у місті та визначити їхній вплив на населення, а також розробити заходи щодо оптимізації екологічної ситуації.
Keywords: екологія міста; утилізація твердих відходів; зелені насадженя міста; екологічні проблеми; забруднення атмосферного повітря