Cучасний стан ринку соняшникової олії та перспективи його розвитку - Арестенко, Тетяна Вікторівна; Арестенко, Татьяна Викторовна; Arestenko, Tetiana; Арестенко, В. В. (My University, 2017)
Розглянуто сучасний стан ринку соняшникової олії в Україні, зокрема Запорізькій області, та її сировинної бази. Простежено динаміку виробництва соняшнику та соняшникової олії, виявлено її найкрупніших виробників. Проаналізовано цінову ситуацію на ринку соняшникової олії. Акцентовано увагу на значущості України на світовому ринку соняшникової олії.
The modern state of the sunflower oil market and the prospects of its development
Keywords: соняшник; соняшникова олія; олієжирові підприємства; виробництво; ціна; реалізація; експорт; вітчизняний та світовий ринки олії