Агроном чи агроскаут? Новий освітній підхід до формування професійних компетенцій - Колесніков, Максим Олександрович; Пащенко, Юлія Петрівна; Kolesnikov, Maksym; Paschenko, Yuliia (Мелітополь : ТДАТУ, 2022)
UA: В роботі розглянуто новий освітній підхід для формування професійних компетенцій здобувачів вищої освіти агрономічного спрямування за допомогою навчально-практичного курсу агроскаутингу. Показано місце агроскаутингу в системі здобуття освіти, методологія формування змістової компоненти курсу. EN: The article considers a new educational approach for the formation of applicants for higher education professional competencies in agronomy with the help of training and practical course of agro-scouting. The place of agro-scouting in the system of education, the methodology of forming the content component of the course is shown.
Agronomist or agroscout? A new educational approach to the formation of professional competences
Колесніков М. О., Пащенко Ю. П. Агроном чи агроскаут? Новий освітній підхід до формування професійних компетенцій. Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. Мелітополь : ТДАТУ, 2022. Вип. 25. С. 129-136.
Keywords: професійні компетенції; практична підготовка; агрономія; агроскаутинг; неформальна освіта; professional competencies; practical training; agronomy; agro-scouting; non-formal education