Роль економічної освіти у процесі становлення успішної держави - Олексенко, Роман Іванович; Олексенко, Роман Иванович; Oleksenko, Roman (My University, 2017)
UK: Висвітлюється доречність та важливість покращення економічної освіти населення країни для скорішого становлення сильної та економічно–незалежної держави, розвитку суспільства та підвищення рівню життя громадян. Розглядаються різноманітні фактори, що здатні напряму впливати на економічний стан країни. EN: The article highlights the relevance and importance of improving economic education in the process of successful state formation. Article describes process of social development and principles of improving people’s lives. We consider various factors that can directly affect the economic situation of the country.
Role of economic education in the process of successful states creation
Keywords: економіка; суспільство; релігія; віра; освіта; досягнення; споживачі; багатство; економічний стан; economy; society; religion; faith; education; achievement; consumers; wealth; economic situation