Трансформація системи бухгалтерського обліку оплати праці в бюджетній сфері в умовах цифровізації фінансового управління - Гончаров, В. В.; Плаксюк, Олена Олександрівна; Plaksiuk, Olena (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Цифрова трансформація державного сектору є ключовою умовою підвищення ефективності фінансового управління, зокрема в частині організації бухгалтерського обліку оплати праці. Облік праці та її оплати в бюджетних установах формують на основі Бюджетного кодексу України, Закону України «Про оплату праці», а також національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі, що визначають загальні правила здійснення розрахунків, документування та контролю.
Keywords: бухгалтерський облік; облік праці