Візуалізація явищ переносу при вивченні курсу фізики - Кузнєцов, В. (ТДАТУ, 2021)
Завдяки проведеній роботі були закріплені знання питань явищ переносу курсу фізики. Вивчені емпіричні закони внутрішнього тертя (закон Ньютона), теплопровідності (закон Фур’є ) і дифузії (закон Фіка). Застосовуючи розрахункові формули були отримані значення довжини вільного пробігу і ефективного діаметру молекул повітря.
Keywords: фізика; студент; моделювання; застосування програмного забезпечення Mathcad