Становлення та розвиток вищої ІТ-освіти в США - Кулєшов, Сергій Олександрович; Кулешов, Сергей Александрович; Kulieshov, Serhii (My University, 2020)
UK: Метою дослідження було проведення теоретичного огляду становлення й розвитку вищої IT-освіти в США та подальше створення періодизації основних подій цих процесів на основі отриманої інформації. Автором були охарактеризовані періоди становлення та розвитку вищої IT-освіти в Сполучених Штатах Америки у період від початку XX сторіччя до початку XXI сторіччя. EN: The purpose of the study has been to conduct a theoretical review of the formation and development of higher IT education in the United States and further create a periodization of the main events of these processes based on the information obtained.
Formation and development of higher IT education in the USA
Keywords: освіта США; вища IT-освіта; інформаційні технології; становлення; розвиток; періодизація; фахівець в галузі інформаційних технологій; education in the USA; higher IT education; formation; development; information technologies; periodization