Аналіз умов залучення сировини до зони стиснення та обґрунтування довжини каналу пресування - Червоткіна, Олександра Олександрівна; Червоткина, Александра Александровна; Chervotkina, Oleksandra; Тарасенко, Віра Григорівна; Тарасенко, Вера Григорьевна; Tarasenko, Vira (My University, 2021)
Застосування технології гранулювання дозволяє отримувати корми заданого розміру, форми та необхідних фізико-механічних характеристик, що зменшує їх втрати при транспортуванні, зберіганні та переробці, а також покращує показники подальшого використання. Гранульовані органічні матеріали знайшли широке застосування у сільському господарстві для найефективнішого використання тваринами поживних речовин.
Keywords: пресування; сировина; напруги; стиснення; технологія гранулювання