Моделювання стану електрона у кванторозмірних гетероструктурах - Дьоміна, Наталя Анатоліївна; Демина, Наталья Анатольевна; Domina, Natalia; Морозов, Микола Вікторович; Морозов, Николай Викторович; Morozov, Mykola (ДДМА, 2017)
Математичне моделювання широко використовується для розв’язання практичних задач різних галузей науки, техніки, виробництва. Математичне моделювання є одним із основних сучасних методів дослідження. У зв’язку з інтенсивним розвитком інформаційних технологій розробка математичних комп’ютерних моделей є актуальною задачею.
Keywords: математичне моделювання; кванторозмірні гетеросистеми; MathCAD; текстовийт редактор; редактор формул; редактор графічний; моделі поведінки електронів; потенціальна енергія; квантові потенціальні ями; рівняння Шредінгера