Особливості формування облікової політики у сільськогосподарських підприємствах - Стоєва, Т. С. (My University, 2020)
Формування облікової політики - одне з головних завдань організації бухгалтерського обліку на кожному підприємстві. Від вдалого визначення якого залежить ефективність управління господарською діяльністю підприємства та стратегія його подальшого розвитку
Keywords: облікова політика; організація бухгалтерського обліку; управління господарською діяльністю підприємства; сільськогосподарські підприємства