Теоретичні засади розвитку сучасних форм туристичної діяльності - Грибова, Діана Вікторівна; Грибова, Диана Викторовна; Hrybova, Diana (My University, 2020)
За сучасних умов спостерігається активний розвиток туристичного бізнесу, особливо в сфері малих форм господарювання. Наявність широкого спектру галузевих напрямків, а також їхній важливий вплив на загальний стан соціально-економічного розвитку регіонів (особливо в сільській місцевості) обумовили актуальність обраної теми дослідження.
Keywords: туризм; бізнес; екологічний туризм; етнографічний туризм; спортивний туризм