Сучасний управлінець: хто він? - Лупандіна, Г.; Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (ТДАТУ, 2018)
Визначення основних якостей та навичок, якими повинен володіти сучасний управлінець (керівник).
Keywords: сучасний управлінець; етика управління; моделі керівника; персонал; якості сучасного керівника