Роль особистості тренера в спортивному колективі - Хассай, Д. В.; Нестеров, О. С.; Артеменко, В. В.; Khassay, D. V.; Nesterov, O. S.; Artemenko, V. V. (ЧНПУ, 2012)
UK: У статті розглядаються особистість тренера у спорті його професійно значущі принципи та складові успішності професійної діяльності. EN: In the article is examined personality of trainer in sport of him professionally meaningful principles and constituents of progress of professional activity.
Role of personality of trainer in sporting collective
Keywords: тренер; спорт; учень; майстерність; особистість тренера; trainer; sport; tudent; trade; personality of trainer