Психологія: посібник для самостійної роботи студентів - Єременко, Лариса В'ячеславівна; Еременко, Лариса Вячеславовна; Yeremenko, Larysa; Ісакова, Олена Іванівна; Исакова, Елена Ивановна; Isakova, Olena (ФО-П Однорог Т. В., 2020)
Посібник для самостійної роботи студентів відповідає програмі дисципліни «Психологія». Запропоновані методичні рекомендації спрямовані на реалізацію таких завдань вивчення дисципліни «Психологія», як: придбання студентами знань щодо предмета психології, її методів, психічних процесів, станів та рис особистості, індивідуальних особливостей людини, психології людських стосунків; засвоєння основних термінів і понять психології на рівні їх відтворення і тлумачення; а також формування узагальнених умінь застосовувати психологічні знання, принципи, методи для вирішення соціально-професійних задач. Методичні рекомендації містять пояснювальну записку, методичні вказівки щодо організації самостійної роботи, основні поняття до кожної теми, питання для самоконтролю знань, список літератури для обов’язкової роботи з першоджерелами, творчі завдання, а також список рекомендованої літератури. Навчальний посібник призначений для здобувачів вищої освіти. Може бути використаний у системі післявузівської підготовки для самостійного вивчення означених розділів психології керівниками та спеціалістами різних галузей народного господарства.
Keywords: студент; навчальний посібник; самостійна робота; психологія; методичні рекомендації; система післявузівської підготовки