Алгоритм прийняття рішень щодо проведення поливів насаджень черешні - Караєв, Олександр Гнатович; Караев, Александр Игнатьевич; Karaiev, Oleksandr; Сушко, Сергій Леонідович; Сушко, Сергей Леонидович; Sushko, Serhii; Кузьминов, В. В.; Кузмінов, В. В.; Kuzminov, V. (ТДАТУ, 2012)
UK: Наведено текстовий опис та схему алгоритму прийняття рішень щодо проведення освіжно-зволожувальних поливів насаджень черешні стаціонарною системою надкронового дрібнодисперсного дощування. RU: Приведено текстовое описание и схема алгоритма управления освежительно-увлажнительными поливами насаждений черешни стационарной системой мелкодисперсного дождевания. EN: The text description and the scheme of algorithm of managementby refreshing-moistening waterings of plantings of a sweet cherry by stationary system shallow-dispersible overhead irrigations is resulted.
Алгоритм принятия решений по проведению поливов насаждений черешни
Algorithm of decision-making on carrying out of waterings of plantings of the sweet
Keywords: вирощування черешні; полив черешні; дрібнодисперсне дощування; ксилема; фітоманіторинг; режим поливу; кліматичні умови; автоматичне управління