Використання інформаційних технологій при підготовці висококваліфікованих фахівців енергетиків в процесі навчання - Попова, Ірина Олексіївна; Попова, Ирина Алексеевна; Popova, Iryna; Попрядухін, Вадим Сергійович; Попрядухин, Вадим Сергеевич; Popriadukhin, Vadym; Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii (My University, 2019)
Сучасний етап розвитку суспільства пред’являє до роботи професіоналів – вищих навчальних закладів (ВНЗ), принципово нові вимоги. Система підготовки фахівців у масштабах країни визначена специфікою конкретної професійної галузі. Молодому фахівцю після закінчення ВНЗ потрібно, як правило, ще багато часу, аби адаптуватися до умов професійної діяльності.
Keywords: енергетична галузь; фахівці; професійна підготовка