Життєвий шлях на освітянській ниві. До ювілею від Дня народження доктора економічних наук, професора Яворської Тетяни Іванівни : презентація - Шульга, Н. В. (Мелітополь : НБ ТДАТУ, 2018)
UA: Тетяна Іванівна Яворська працює у ТДАТУ майже 30 років, нагороджена трудовою відзнакою Міністерства аграрної політики України «Відмінник аграрної освіти та науки ІІІ ступеня» та «Відмінник аграрної освіти та науки ІІ ступеня», цінним подарунком Верховної Ради України, Подякою Міністра аграрної політики та продовольства України. Вона – автор монографій, навчальних посібників та більш як 130 наукових статей її поважають колеги та студенти.
Keywords: віхи життя Яворської Т. І.; автор монографій; наукові публікації; фотогалерея