Етапи запровадження і використання МСФЗ в Україні - Кучеркова, Світлана Олександрівна; Кучеркова, Светлана Александровна; Kucherkova, Svitlana (Луцьк : РВВ Луцького НТУ, 2014)
UK: У статті досліджені основні етапи запровадження МСФЗ в Україні. Автор визначає окремі складові переходу вітчизняних підприємств на МСФЗ і трансформацію фінансової звітності. RU: В статье исследованы основные этапы внедрения МСФО в Украине. Автор определяет отдельные составные перехода отечественных предприятий на МСФО и трансформацию финансовой отчетности. EN: The article examines the main stages of the implementation of IFRS in Ukraine. The author defines the individual components of the transition of domestic enterprises to IFRS and the transformation of the financial reporting.
Keywords: МСФЗ; фінансова звітність; трансформація; звітний період; IFRS; financial reporting; transformation; reporting period; МСФО; финансовая отчетность; трансформация; отчетный период