Кореляційно-спектральний аналіз нелінійної коливальної системи - Дюжаєв, В. П.; Dyuzhaev, V. (ТДАТУ, 2009)
У роботі розглянуто обґрунтування не лінійності, стаціонарності і ергодичності динамічної системи, та кореляційного аналізу динаміки взаємодії робочих органів ґрунтообробних машин з грунтом
Сross-correlation-spectral analysis of nonlinear oscillating system
Keywords: нелінійна характеристика; кореляційна функція; спектральна щільність; механічні коливання; вібраційні машини; ергодична динамічна система