Стратегія розвитку наукової бібліотеки ТДАТУ на 2021-2025 рр. - Почепня, Ольга Вікторівна; Почепня, Ольга Викторовна; Pochepnia, Olha (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2021)
Стратегія трансформації, метою реалізації якої є якісна зміна діяльності бібліотеки відповідно до потреб клієнтів, університету, сучасних тенденцій та кращих світових практик за допомогою інноваційних управлінських рішень і сучасних технологій
Keywords: технологічні драйвери; цифровізація життя; роботизація; інтернет речей; віртуальна реальність; доповнена реальність; великі дані; університетська освіта; персоналізація; діджиталізація освіти; удосконалення навчального середовища; відкриті освітні ресурси; мобільне навчаня; видкрита наука; віртуальні ON-LINE сервіси; інформаційні ресурси; інтегровані системи; бібліотечний простір