Опис до патенту на корисну модель № 58867 "Розподільник зерна для циліндричних бункерів активного вентилювання" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державний департамент інтелектуальної власності, 2011)
Розподільник зерна для циліндричних бункерів активного вентилювання, що містить приймальну лійку, гравітаційний конусний клапан та розподільчий конусний пристрій, над якими жорстко встановлений конусний розсікач зерна, який відрізняється тим, що розподільчий конусний пристрій встановлений на вертикальній осі з можливістю вільного обертання та оснащений спіральними ребрами
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; пристрій, що розподіляє сипкі матеріали в місткостях; очищення і сортування зерна і насіння