Проектування конічних зубчастих коліс за допомогою графічного пакету «Компас 3D» та «Електронного довідника конструктора» - Овчаренко, Р. Г.; Коломієць, С. М.; Щербина, В. М. ([ТДАТУ], 2016)
В роботі представлена методика проектування конічних зубчастих коліс за допомогою прикладних бібліотек CAD системи КОМПАС.
Keywords: Вал-шестерня конічної передачі; конічні зубчасті колеса; зубчастий вінець; маточина; КОМПАС-SHAFT 2D; КОМПАС-SHAFT 3D; прикладна бібліотека CAD; Вал-шестерня конічної передачі; конічні колеса