Взаємодія органів місцевого самоврядування та бізнесу як фактор сталого розвитку територій - Плотніченко, Світлана Романівна; Plotnichenko, Svitlana; Верховод, В. В. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Сталий розвиток територій є одним із ключових пріоритетів соціальноф-економічної політики України в умовах трансформаційних змін, децен-тралізаційних процесів та післявоєнного відновлення. Сучасні громади стика-ються з необхідністю пошуку нових механізмів економічного зростання, зміцнення фінансової спроможності та підвищення якості життя населення. У цьому контексті особливої актуальності набуває питання ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування та бізнесу.
Keywords: фінансові ресурси; органи місцевого самоврядування