Особливості формування земельних відносин - Плаксін, Олег Анатолійович; Плаксин, Олег Анатолиевич; Plaksin, Oleh (ТДАТУ, 2014)
Розглянуто особливості формування земельних відносин. Встановлено їх зміст і вплив на формування ринку землі. Вказано на необхідність урахування даних ознак.
Keywords: ринок земель; земельні відносини; аграрне виробництво