АгроТаврія: видання Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2014)
На шпальтах видання висвітлені важливі та цікаві події з життя університету, що відбувалися у червні.
Keywords: випускники; дипломи; зліт іменних стипендіатів; день захисту дітей; науково-практична конференція; кращий куратор; робочі професії