Опис до патенту на корисну модель № 76921 "Пристрій для дослідження зовнішнього фотоефекту та властивостей вакуумного фотоелемента" - Шишкін, Г. О.; Федоренко, П. О.; Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr (Державна служба інтелектуальної власності України, 2013)
Пристрій для дослідження зовнішнього фотоефекту та властивостей вакуумного фотоелемента, що має блок живлення, блок фотоелемента, вольтметр та мікроамперметр, вхід яких підключений до блока реле. Між виходом фотоелемента та входом мікроамперметра послідовно включений підсилювач постійного струму, який сумісно з входом блока фотоелемента комутується блоком реле
Keywords: зовнішній фотоефект; властивості вакуумного фотоелемента; блок живлення; блок фотоелемента; вольтметр; мікроамперметр; блок реле; фотоелемент; радіотехніка; електроніка; електровакуумні прилади