Вплив гарбузового борошна на харчову цінність кондитерських виробів - Шеховцова, Д. С. (My University, 2020)
Метою досліджень було удосконалення технології приготування коржів Молочних з використанням нетрадиційної сировини, що сприяє підвищенню їх харчової та біологічної цінності. Коржі, одержувані за традиційною технологією, характеризуються незбалансованістю амінокислотного складу білків і невисокою їх біологічною цінністю, малим вмістом харчових волокон і мікронутрієнтів.
Keywords: кондитерські вироби; гарбузове борошно; харчова цінність; гарбузове насіння; коржі Молочні