Наукові та освітні ресурси університету: друковані та електронні видання професорсько-викладацького складу ТДАТУ (2016-2025) - (:unkn) unknown (Запоріжжя: НБ ТДАТУ, 2025)
Даний покажчик представляє друковані та електронні видання професорсько-викладацького складу ТДАТУ, які вийшли з 2016 по 2025 роки. Покажчик структурований по розділам: монографії, підручники, навчальні посібники, посібники і практикуми, конспекти та курси лекцій. Покажчик стане у нагоді науковцям, викладачам, аспірантам, студентам, усім тім, хто цікавиться науковою та освітньою діяльністю Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
бібліографічний покажчик
Keywords: монографії викладачів ТДАТУ; навчальні видання викладачів ТДАТУ